Dörrbyte

Funderar du på ett dörrbyte?

Att byta dörrar skall man bara behöva göra en gång i livet. Investeringen är stor och det finns mycket information att ta ställning till. För att uppnå bästa möjliga resultat är det därför viktigt att du tar hjälp av en expert med många års erfarenhet och mycket kunskap.

Ett dörrbyte ska vara enkelt

Det viktigaste för oss på Axudar är att ett dörrbyte ska vara enkelt för dig som kund. Hos Axudar får ni därför hjälp från första kontakten till dess att produkten är installerad och klar. Vi lämnar dessutom alltid ett fast pris som inkluderar både dörrar och arbete, vilket gör att du slipper otrevliga överraskningar i form av dolda avgifter.

Så här går det till

1. Boka enkelt ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kunniga rådgivare genom att fylla i detta formulär, så återkommer vi med en bekräftelse. Du kan även självklart ringa oss direkt på 076 – 008 63 17 för att boka in ditt kostnadsfria hembesök.

2. En av våra kunniga rådgivare kommer hem till dig. Väl på plats får du ytterligare information om hur arbetet kommer att fortgå. Vi gör måttagningar och går igenom era behov. När man väljer dörrar är det bland annat viktigt att tänka på estetiken, att välja rätt dörr till rätt hus. Våra rådgivare har många års erfarenhet och kan guida er till rätt val. Därpå lämnar vi ett totalpris som inkluderar både dörrar och arbete.

3. Dina nya dörrar och/eller fönster levereras hem till dig och i samband med detta kommer även våra kunniga experter hem till dig för att utföra monteringen. När monteringen är klar och dina nya dörrar är på plats, grovstädar vi givetvis arbetsplatsen innan vi åker. Du som kund får självklart välja ifall du vill närvara under monteringen eller inte.

4. Efter avslutat arbete går vi igenom hur dina dörrar och/eller fönster fungerar, samt hur du går tillväga för att sköta om dem på bästa sätt.

Inget projekt är för stort eller för litet

För oss på Axudar är inget projekt för stort eller för litet. Vi utför alla typer av dörrbyten till både företag, privatpersoner och offentlig sektor. Företaget har sitt säte i Piteå men utför arbeten inom hela Norrbotten. För att läsa mer om Axudar Bygg & Förvaltning, tryck här.