Fönsterbyte

Funderar du på ett fönsterbyte?

Att byta fönster skall man bara behöva göra en gång i livet. Investeringen är stor och det finns mycket information att ta ställning till. För att uppnå bästa möjliga resultat är det därför viktigt att du tar hjälp av en fönsterexpert med många års erfarenhet och mycket kunskap.

Ett fönsterbyte ska vara enkelt

Det viktigaste för oss på Axudar är att ett fönsterbyte ska vara enkelt för dig som kund. Hos Axudar får ni därför hjälp från första kontakten till dess att produkten är installerad och klar. Vi lämnar dessutom alltid ett fast pris som inkluderar fönster och arbete, vilket gör att du slipper otrevliga överraskningar i form av dolda avgifter.

Så här går det till

1. Boka enkelt ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kunniga fönsterrådgivare genom att fylla i detta formulär, så återkommer vi med en bekräftelse. Du kan även självklart ringa oss direkt på 076 – 008 63 17 för att boka in ditt kostnadsfria hembesök.

2. En av våra kunniga fönsterrådgivare kommer hem till dig. Väl på plats får du ytterligare information om hur arbetet kommer att fortgå. Vi gör måttagningar och går igenom era behov. När man väljer fönster är det bland annat viktigt att tänka på estetiken, att välja rätt fönster till rätt hus. Våra fönsterrådgivare har många års erfarenhet och kan guida er till rätt val. Därpå lämnar vi ett totalpris som inkluderar både fönster och arbete.

3. Dina nya fönster och/eller dörrar levereras hem till dig. I samband med detta kommer även våra kunniga fönsterexperter hem till dig för att utföra monteringen. När monteringen är klar och dina nya fönster är på plats, grovstädar vi givetvis arbetsplatsen innan vi åker. Du som kund får självklart välja ifall du vill närvara under monteringen eller inte.

4. Efter avslutat arbete går vi igenom hur dina fönster och/eller dörrar fungerar, samt hur du går tillväga för att sköta om dem på bästa sätt.

miljöpremie fönsterbyte

Ta del av våra schyssta erbjudanden

Hos oss på Axudar är det förstås även viktigt att ta hand om miljön lika väl som vi tar hand om våra kunder. Vi erbjuder därför en unik miljöpremie som är lika generös mot din plånbok som den är för miljön.

Vid ett komplett fönsterbyte, inkluderat nya fönster och montering, köper vi nämligen dina gamla fönster för 1 500 kr/st och ser till att de återvinns på närmsta miljöstation. Schysst va?

Välkända varumärken

För att du som kund ska få bästa tänkbara resultat använder vi oss endast utav välkända och pålitliga fönstertillverkare som exempelvis SP fönster, Träryd och Elitfönster.

Inget projekt är för stort eller för litet

För oss på Axudar är inget projekt för stort eller för litet. Vi utför alla typer av fönsterbyten till både företag, privatpersoner och offentlig sektor. Företaget har sitt säte i Piteå men utför arbeten inom hela Norrbotten. För att läsa mer om Axudar Bygg & Förvaltning, tryck här.

Är du osäker ifall du verkligen behöver byta fönster? Läs då vår fönsterguide där vi går igenom när det är dags att byta fönster