Ny- och Tillbyggnation

Funderar du på att utföra en nybyggnation?

En ny- eller tillbyggnation kan många gånger vara ett plågsamt projekt och det är lätt hänt att det blir fel, speciellt om man gör det själv. För att uppnå bästa resultat är det därför viktigt att man från första början tar hjälp av en riktig hantverkare med många års erfarenhet och mycket kunskap.

Vi vet vad som krävs

På Axudar Bygg & Förvaltning vet vi vad som krävs för att utföra ny- och tillbyggnationer med högkvalitativa resultat som du garanterat blir nöjd med. Det vet vi efter många års erfarenhet inom branschen och många utförda projekt.

Vi erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa byggtjänster som inkluderar bland annat ny- och tillbyggnationer, renoveringar, samt upprustningar.

En ny- eller tillbyggnation ska vara enkel

Det viktigaste för oss på Axudar är att en ny- eller tillbyggnation ska vara enkel för dig som kund, från första kontakt till det att arbetet är utfört. Därför blir du alltid tilldelad en projektledare som även fungerar som er kontaktperson under projektet. Detta säkerställer att du som kund får en bekymmersfri process från början till slut.

Så här går det till:

1. Börja enkelt med att boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra kunniga rådgivare genom att fylla i detta formulär, så återkommer vi med en bekräftelse. Du kan även självklart ringa oss direkt på 076 – 008 63 17 för att boka in ditt kostnadsfria hembesök.

2. En av våra kunniga råd givare kommer hem till dig. Väl på plats får du ytterligare information om hur arbetet kommer att fortgå. Vi går även igenom era behov och lämnar ett prisförslag.

3. Våra kunniga hantverkare med många års erfarenhet och mycket kunskap påbörjar arbetet. Du blir tilldelad en projektledare som även fungerar som er kontaktperson under hela arbetet.

Inget projekt är för stort eller för litet

För oss på Axudar är inget projekt för stort eller för litet. Vi utför alla typer av högkvalitativa byggtjänster till både företag, privatpersoner och offentlig sektor. Företaget har sitt säte i Piteå men utför arbeten inom hela Norrbotten. För att läsa mer om Axudar Bygg & Förvaltning, tryck här.